Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
Πατητή Τσιμεντοκονία
 
 
ΠΑΤΗΤΗ ΤΣΙΜΕΝΤΟΚΟΝΙΑ
Vladimiros Totaj | Πέτρινες Κατασκευές, Πλακάκια & Ελαιοχρωματισμοί Χαλκιδική
Η πατητή τσιμεντοκονία είναι ένα οικολογικό προϊόν το οποίο μας επιτρέπει να δημιουργούμε λείες επιφάνειες με υψηλές αντοχές χωρίς αρμούς και έχει τέλεια αδιαβροχοποίηση. Μπορεί να εφαρμοστεί σε τοίχους, δάπεδα, χτιστές σκάλες, χτιστούς πάγκους, μπάνια κ.α. και  σε όλα τα υποστρώματα, όπως πλακάκι, μάρμαρο, μπετό, γυψοσανίδα κτλ. χωρίς να γίνει αποξήλωση αυτού. Το πάχος εφαρμογής του είναι 3-4 χιλιοστά, γεγονός που σημαίνει ότι δε δημιουργεί μεγάλες υψομετρικές διαφορές.
 
Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο, η επιχείρησή μας “Vladimiros Totaj” η οποία εδρεύει στην Χαλκιδική και πιο συγκεκριμένα στα Νέα Μουδανιά, μπορεί να αναλάβει και να φέρει εις πέρας οποιαδήποτε εργασία με πατητή τσιμεντοκονία επιθυμείτε προσφέροντάς σας μοναδικά αποτελέσματα σε οικονομικές τιμές.
 
 
 
 
 

Η πατητή τσιμεντοκονία αποτελεί ιδανική λύση για περιπτώσεις ανακαίνισης λόγω μικρού πάχους και άριστης πρόσφυσης με όλα τα υποστρώματα.
 
Αναλαμβάνουμε εργασίες πατητής τσιμεντοκονίας σε οικίες, εξοχικά και επαγγελματικούς χώρους στην Χαλκιδική και σε όλη την Ελλάδα.
 
ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΜΕ

 Δάπεδα
 Πάγκους Κουζίνας
 Νιπτήρες - Έπιπλα μπάνιου
 Σκάλες
 
Η εμπειρία και η γνώση του συνεργείου είναι απαραίτητη, γι’ αυτό και εμείς σας παρέχουμε όλα τα τεχνικά μέσα και τους κατάλληλους ανθρώπους που χρειάζονται για να επιτευχθεί ένα σημαντικό έργο. 
 
Χρησιμοποιούμε πάντα τα καλύτερα υλικά και μπορούμε να φέρουμε το αποτέλεσμα που επιθυμείτε σε οποιαδήποτε επιφάνεια αλλά και υπό οποιεσδήποτε συνθήκες.  
 

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε τις καλύτερες και πιο συμφέρουσες για εσάς λύσεις.
Εξυπηρετούμε άμεσα όλη την Χαλκιδική και όλη την Ελλάδα!